Team

 • Paul

  Paul Van Loon

  Paul Van Loon (°1977) behaalde in 2000 zijn diploma van Master in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Meteen na zijn studies begon hij te werken als zelfstandig kinesitherapeut in Putte-Stabroek. Hij breidde zijn kennis verder uit met verschillende specialisaties :

  • RedCord Neurac 1 & 2
  • Sportkinesitherapie
  • Kinesiotaping
  • Medische trainingstherapie
  • Mc Kenzietherapie (Rug- & nektherapie)
  • Indiba (Basis, Level 1 & Active Motion)

  Topsport is zijn tweede passie. Tijdens zijn jeugd was Paul een beloftevol veldrijder en heeft de voeling met topsport nooit verloren. Zo was hij 20 jaar actief als kinesist bij de Belgische Nationale Wielerbond zowel voor het veldrijden als bij het mountainbiketeam. Hij begeleidde reeds verschillende professionele wielerteams waaronder Rabobank, Tinkoff-Saxo, ...

  Momenteel werkt hij voor Alpecin - Fenix en is hij de vaste kine van Mathieu van der Poel.

  In zijn vrije tijd is hij nog steeds actief als sporter.

  Naast zijn werk als kine, deelt hij graag zijn kennis. Als lesgever is hij gastdocent aan de Vrije Universiteit Brussel, maininstructor voor NAQI, Indiba trainer en expert coach voor Gymna Uniphy.

 • Liesbeth

  Liesbeth Wuyts

  Liesbeth Wuyts (1991) studeerde af aan de KULeuven in 2014 en specialiseerde zich nog aan de universiteit Gent met een post graduaat Manuele Therapie. Ze begeleidde oa de Belgian Bullets (Olympisch Bobsleeteam) en is mee actief bij Ballet Vlaanderen. Ze vervoegde ons team in 2016

   

  Manuele therapie

  Dry Needling

  RedCord - Neurac

 • Mart

  Mart Heylen

  In 2019 startte Mart, die als laatste nieuwe collega ons team is komen versterken. Zij studeerde af aan de KU Leuven als master in de Sport- en Musculoskeletale Kinesitherapie. Spoedig zal ze als specialisatie het postgraduaat Manuele Therapie aanvatten aan de Universiteit van Gent. 


  Zelf bracht ze vroeger ettelijke uren door op het volleybalveld, waar haar interesse in blessurepreventie en revalidatie werd aangewakkerd. 

  Als een kinesist met een hart voor mensen staat ze jullie met veel enthousiasme bij in het revalidatieproces.

 • Ellen

  Ellen Eraly

  Ellen studeerde af aan de KU Leuven als master in de Sport- en Musculoskeletale Kinesitherapie. Dit jaar verdiept ze zich verder in de Manuele Therapie (postgraduaat) aan de Universiteit van Gent. Van kinds af aan zat Ellen bijna dagelijks op en naast het volleybalveld, eerst als speelster en later ook als trainster en kinesitherapeut. Door haar interesse in hoe het menselijk lichaam beweegt/functioneert en haar wil om mensen te kunnen helpen, is haar passie voor kinesitherapie ontstaan. Ze zal jullie dan ook met veel enthousiasme en een brede glimlach begeleiden doorheen jullie revalidatie.